Online program

Program na kom ćeš vratiti sebe – sebi. 

Gdje ćeš naći prava pitanja i efikasne alate da otkloniš sve nedoumice, nesigurnosti, konflikte koje imaš sa sobom. 

KROZ RIJEČI DO SEBE je program sa planom i strukturom, koji traje 4 mjeseca, postavljen tako da za sebe uzmeš ono najbolje, i što ti u tom trenutku treba. 

Pomoće ti da se vratiš sebi, svojoj suštini i postaneš ona osoba koja ima aposolutno povjerenje u sebe, svoje sposobnosti, vrijednosti i mogućnosti.

Radimo “uživo”, iako je online preko Zoom platforme. Ne brini, ako ne stigneš da se uskladiš sa svojim životom, snimke dobijaš naknadno. I uvijek možeš da im se vratiš i pregledaš ih koliko god puta želiš.

Nisi i ne moraš sama.

Radimo u grupi, u izuzetno podržavajućoj, iskrenoj i otvorenoj atmosferi, gdje u potpunosti prihvatimo jedni druge, baš takvi kakvi jesmo. Slušajući jedni druge, zajedno rastemo i pronalazimo put do sebe. 

To su ljudi slični tebi i imaćeš utisak kao da se 100 godina znate. I to jedan od najvećih benefita koje ćeš dobiti u ovom programu.

Program je ograničen na 5 učesnika s namjerom da svako od vas dobije dovoljno prostora, vremena i individualni pristup.

Program sam kreirala po metodama iz psihologije, NLP-a (neuro-lingvističkog programiranja), Points of you metodologiji i alatima, tehnikama terapeutskog i kreativnog pisanja u svrhe ličnog razvoja, uz podršku profesionalnog iskustva u oblasti psihologije, rada pri institucijama, sa grupama i klijentima, i na mom ličnom razvoju.

online program, upoznaj sebe, samopouzdanje, slika o sebi, licne vrednosti, vrijednosti, uvjerenja, vjerovanja, ubjeđenja, indentiteti, lutajuci psiholog, kristina sestak, licni razvoj, psihologija

PROGRAM KROZ RIJEČI DO SEBE SASTAVLJEN JE IZ 4 MODULA

Online program obuhvata 4 teme i svaku temu obrađujemo kroz po 2 sesije. 

1. tema: Slika o sebi

Prvi modul je posvećen osnaživanju podržavajuće slike o sebi i jačanju samopouzdanja kroz praktične vježbe i NLP tehnike. Odgovara na pitanje: Ko (misliš) da jesi i koliko sebi vjeruješ? 

2. tema: Vjerovanja – uvjerenja i ubjeđenja

Drugi modul je fokusiran na istraživanje tvog trenutnog mentalnog sklopa (tj. mindseta), otkrivanje tvojih vjerovanja, kao i učenje alata koji će ti pomoći da mjenjaš stara i kreiraš nova vjerovanja. Odgovara na pitanje: Šta vjeruješ da je za tebe (ne)moguće? I kako da povjeruješ da jeste (sve) moguće? 

3. tema: Lične vrijednosti

Šta te to pokreće, ka čemu težiš, za šta se daješ? Treći modul posvećen je dubinskom istraživanju ličnih vrijednosti, kao izvora unutrašnje motivacije, lične svrhe, tj. tvojeg zašto. Odgovara na pitanja: Šta je ono što ti tražiš u svemu i šta je ono što daješ svijetu?

4. tema: Indentiteti 

Četvrti modul posvećen je dubinskom istraživanju tvojih unutrašnjih indentiteta i uloga, tj. onoga što često zovemo “glasovima u nama”. Odgovara na pitanja: Ko si sve ti? Koje sve uloge igraš – kada, gdje i kako?
 

Prijave i datum održavanja

Prijave za 4. grupu polaznika se otvaraju u avgustu 2023, a program će se održati od septembra do decembra 2023. Da saznaš sve informacije o sadržaju, konceptu, cijeni i da se prijaviš na Listu zainteresovanih za 4. grupu programa, klikni dugme ispod.  

Da saznaš više o programu klikni na dugme ispod