Online program

Kroz riječi do sebe

Kroz riječi do sebe je 3-mjesečni online program za upoznavanje i osnaživanje sebe koji ti pruža priliku i prostor da usmjereno i konkretno upoznaš sebe, korištenjem moći riječi. 
 
Fokus ovog programa su ključne teme na kojima se zasniva ličnost osobe i njen kompletni lični razvoj: slika o sebi, samopouzdanje, vjerovanja, vrijednosti i indentiteti.
 
Zašto baš ove oblasti? Jer one daju odgovore na pitanja: Ko sam ja? Šta mogu? U šta vjerujem? Šta mi je važno? Šta me pokreće?

Kombinujući grupni i individualni pristup, kroz grupne i 1 na 1 sesije, praktične vježbe, kreativne zadatke, pisanje, razgovor i alate, uz stručno vođstvo i podršku, na programu Kroz riječi do sebe uspjećeš da (napokon):
  • pronađeš odgovore na ključna pitanja o sebi,
  • otkriješ i ojačaš svoje izvore samopouzdanja,
  • izgradiš podržavajući mindset rasta,
  • definišeš i oživiš svoje vrijednosti
  • osvjestiš i upravljaš indentitetima i ulogama u sebi
Ukratko, da postaviš kvalitetne temelje daljeg ličnog i profesionalnog razvoja i života.
Program je zasnovan na provjerenim metodama iz psihologije (introspekcija, asocijacije, rad sa unutrašnjim kritičarem…), NLP-a (neuro-lingvističkog programiranja), kreativnom pisanju u svrhe ličnog razvoja i profesionalnom iskustvu u oblasti psihologije, rada pri institucijama, sa grupama, klijentima, kao i rada na ličnom i profesionalnom razvoju.  

 

online program, upoznaj sebe, samopouzdanje, slika o sebi, licne vrednosti, vrijednosti, uvjerenja, vjerovanja, ubjeđenja, indentiteti, lutajuci psiholog, kristina sestak, licni razvoj, psihologija

 

3 mjeseca – 4 teme – 8 sesija

Online program obuhvata 4 teme i svaku temu obrađujemo kroz po 2 sesije. 

1. tema: Slika o sebi

Prvi modul je posvećen osnaživanju podržavajuće slike o sebi i jačanju samopouzdanja kroz praktične vježbe i NLP tehnike. Odgovara na pitanje: Ko (misliš) da jesi i koliko sebi vjeruješ? 
 

2. tema: Vjerovanja – uvjerenja i ubjeđenja

Drugi modul je fokusiran na istraživanje tvog trenutnog mentalnog sklopa (tj. mindseta), otkrivanje tvojih vjerovanja, kao i učenje alata koji će ti pomoći da mjenjaš stara i kreiraš nova vjerovanja.

Odgovara na pitanje: Šta vjeruješ da je za tebe (ne)moguće? I kako da povjeruješ da jeste (sve) moguće? 
 

3. tema: Lične vrijednosti

Šta te to pokreće, ka čemu težiš, za šta se daješ? Treći modul posvećen je dubinskom istraživanju ličnih vrijednosti, kao izvora unutrašnje motivacije, lične svrhe, tj. tvojeg zašto. Odgovara na pitanja: Šta je ono što ti tražiš u svemu i šta je ono što daješ svijetu?

 

4. tema: Indentiteti 

Četvrti modul posvećen je dubinskom istraživanju tvojih unutrašnjih indentiteta i uloga, tj. onoga što često zovemo “glasovima u nama”.
 
Odgovara na pitanja: Ko si sve ti? Koje sve uloge igraš – kada, gdje i kako?

 

Cilj programa

Cilj online programa Kroz riječi do sebe je da uz pomoć riječi i procesa otključaš i pristupiš dubokim slojevima svoje ličnosti. 

Da ti da prostor, podršku i konkretne alate da lakše i jasnije izraziš sebe, svoja vjerovanja, vrijednosti i ciljeve. 

Da spoznaš ko si kada niko ne gleda; ali i kako da se predstaviš i izaziš jasno, samopouzdano i u pravom svijetlu kada svi gledaju. 

Da unaprijediš sliku o sebi, povećaš samopouzdanje, osvjestiš lične vrijednosti, blokirajuća ubjeđenja i korisna uvjerenja.

Sve to uz podršku profesionalnih alata i metoda iz oblasti psihologije i NLP-a; kao i uz podršku i fidbek od strane osobe koja je edukovana da ih koristi tako da dobiješ maksimalne rezultate.

 

Prijave i datum održavanja

Trenutno je u toku realizacija 2. ciklusa, tj. rad sa 2. grupom polaznika ovog programa. Treći ciklus planiran je za period od marta do juna 2023. Prijave još nisu otvorene, ali se možeš prijaviti na listu zainteresovanih i biti obavješten/a o prijavama i promo ponudi neposredno pred otvaranje prijava za 3. ciklus.

Da se prijaviš na listu zainteresovanih i saznaš više o programu klikni na polje na kraju teksta. Prijava na listu zainteresovanih te ne obavezuje da kupiš program. 


Detaljni datumi i raspored biće objavljeni u februaru, kada će se otvoriti prijave.

 

Da saznaš više o programu klikni na dugme ispod